Bedriftskunder

Har du en butikk, eller drømmer du om å starte en butikk som skal selge e-sigaretter?

Vil tilbyr flere gode løsninger for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å komme i gang med salg av e-sigaretter og tilbehør. Vi følger dere opp og hjelper dere gjennom hele prosessen med informasjon, registreringer og produkter.

Det kan virke overveldende med alle produktene som finnes i markedet i dag, men det behøver dere ikke å bekymre dere for, vi kan ta oss av hele den biten. Vi hjelper til med å sette opp et optimalt sortiment, i tillegg til inngående informasjon om funksjoner, bruk og oppfølging av kunder. Dette gjelder selvfølgelig om du ønsker å starte en ny butikk eller om du allerede har en butikk som vil begynne å selge vape utstyr. Ta kontakt for uforpliktende informasjon og priser.

 

Vi kan tilby følgende:

- Full produktopplæring

- Hjelp til sortiment og logistikk

- Rask ekspedering og utsendelse av ordrer

- Effektiv support

 

Vi krever følgende:

Firmaet må være norskregistrert og ha norsk org. nummer
Firmaet må være registrert som forhandler av e-sigaretter i Tobakksregisteret
Vi er en registrert grossist i Helsedirektoratets Tobakksregister og har flere bedriftskunder rundt i Norge. Vi tilbyr forhandlerkontoer for de som ønsker å selge våre produkter i fysiske butikker eller via andre platformer. For mer informasjon og opprettelse av konto så kan dere sende oss en mail til Support@friskedrag.no .

Vi ser frem til et hyggelig samarbeid!