Kan jeg bruke temperaturkontroll?

Temperaturkontroll gir brukerne mer presis kontroll over dampopplevelsen ved å begrense temperaturen i coilen. Dette kan forhindre tørrbrenning og gi jevnere damp. E-sigaretter kan du kjøpe her.

Slik bruker du temperaturkontrollen (TC) på e-sigaretten

Sjekk enhetens kompatibilitet

Først og fremst må du forsikre deg om at e-sigaretten eller mod-enheten din støtter temperaturkontroll (TC). Ikke alle enheter har denne funksjonen, så referer til brukermanualen for å bekrefte.

Velg riktig coil

Temperaturkontroll fungerer vanligvis best med coiler laget av visse materialer, som rustfritt stål (SS), nikkel (Ni200) eller titan (Ti). Sjekk spesifikasjonene på coilen for å være sikker på at den er kompatibel med temperaturkontroll.

Åpne menyen

Hvis enheten har en menyknapp eller en skjermmeny, åpne menyen ved å trykke på riktig knapp. Dette kan variere fra enhet til enhet, så sjekk brukermanualen for spesifikke instruksjoner.

Naviger til temperaturkontroll

Inne i menyen naviger du til temperaturkontrollinnstillingene som gjerne heter TC i menyen. Dette kan være en egen seksjon eller en del av generelle innstillinger.

Velg ønsket materiale

Hvis du bruker coiler laget av rustfritt stål (SS), nikkel (Ni200), eller titan (Ti), velg det riktige materialet i temperaturkontrollinnstillingene. Noen enheter kan automatisk identifisere coil metallet.

Angi ønsket temperatur

Angi ønsket temperatur ved hjelp av enhetens kontroller. Dette kan gjøres ved å justere opp eller ned temperaturverdien, avhengig av enhetens design.

Bekreft innstillingene

Når du har valgt coilmaterialet og satt ønsket temperatur, bekreft innstillingene ved å trykke på bekreftelsesknappen eller tilsvarende på enheten.

Start dampingen

Når innstillingene er bekreftet, kan du starte dampingen. Enheten vil nå regulere spolens temperatur for å holde seg innenfor den angitte verdien.
Husk å starte med lavere temperaturer og gradvis øke hvis nødvendig for å finne den optimale innstillingen for dine preferanser. Temperaturkontroll er spesielt nyttig for å unngå tørrbrenning og kan gi en mer jevn og tilfredsstillende dampopplevelse.