E-Juice, e-væske med smak uten nikotin

Med et av Norges bredeste sortiment av e-juice, smaker og produkter, streber vi etter å gi våre kunder en unik og tilfredsstillende opplevelse. Hos Friskedrag finner du et imponerende utvalg av e-juicer fra forskjellige produsenter og merker, alt for å tilfredsstille dine individuelle smakspreferanser. Enten du foretrekker fruktige smaker, søte desserter eller klassiske tobakksvarianter, har vi garantert noe som vil glede smaksløkene dine.

Hva er e-juice?

E-juice (også kjent som e-væske, e-liquid og vape juice) er en væske som brukes til e-sigaretter. Væsken fylles i væske beholderen på e-sigaretten, damperen eller vape-apparatet. Dampen som produseres, pustes inn og deretter ut. Dette er den grunnleggende kunsten å dampe. E-juice kommer i forskjellige smaker, størrelser, nikotinstyrker og nikotinfrie alternativer. Hos Friskedrag er utvalget av smaksatt e-juice nesten uendelig!

Med nøye utvalgte ingredienser og vår lidenskap for kvalitet, kan vi tilby e-væsker som vil ta din damp til nye høyder.

Ulike varianter av e-væske

10ml E-juice

Enten du er en erfaren vaper eller nybegynner, er 10 ml e-juice det perfekte valget for å utforske nye smaker eller nyte dine favoritter. 10 ml e-væske er praktisk og lett å bruke, det er en e-juice uten nikotin. Den kompakte flasken gjør den ideell å bære hvor som helst, slik at du alltid kan nyte favorittsmaken din når lysten melder seg.

Shortfill

Shortfill er en e-juice som kommer i en større flaskestørrelse enn 10 ml e-juice, vanligvis 60 ml eller 120 ml (fylt med 50ml eller 100ml e-væske). Flasken fylles ikke helt, men fylles kun til ca. 80 % av kapasiteten. Det gjør det mulig å tilsette nikotin eller basevæske til e-juicen og bestemme nikotinstyrken selv, helt etter dine behov. Shortfill er den mest kjøpte varianten av e-juice fordi du ikke trenger å kjøpe en ny så ofte som du gjør når du kjøper mindre flasker (10ml) med e-juice. Så i stedet for å kjøpe flere mindre flasker, kan du investere i en shortfill-flaske og nyte av dampen din uten å måtte tenke på å kjøpe ny e-juice like ofte.

Longfill

Så, hva er longfill e-juice? Det er en type e-juice som vanligvis kommer i en 60ml flaske, som så er forhåndsfylte med 20ml konsentrert smaksblanding. Longfill e-juice er ikke bare for de erfarne damperne som ønsker å lage sine egne blandinger. Det er også et perfekt alternativ for nybegynnere som ønsker å oppdage nye smaker og utforske den spennende verdenen av vaping. Ved å velge en longfill e-juice, kan du starte med en forhåndskonsentrert smaksblanding og deretter gradvis tilpasse den ved å blande inn din egen basevæske og nikotinshot. Det gir deg muligheten til å lære hvilke smaker du liker og ikke liker. En stor fordel med longfill e-juice er det økonomiske aspektet. Ved å kjøpe en større flaske og blande din e-juice selv, kan du spare penger.

Nicsalt

Nicsalt kommer i en 10ml ferdigblandet e-juice flaske. Forskjellen her er at de vanligvis kommer med 18mg eller 20mg nikotin per milliliter. Nikotinen her er også kjemisk annerledes og utvinnes direkte fra tobakksbladene.

E-juice med nikotin produktene tilbys dessverre ikke i Norge pga lovgivningen.

Hva inneholder en e-juice?

E-juice er laget av få ingredienser, vanligvis propylenglykol, vegetabilsk glyserin, smaker og noen ganger nikotin. Det betyr at brukere av e-juice blir utsatt for betydelig færre skadelige stoffer enn ved røyking av tradisjonelle sigaretter.

Hvis du er en tidligere tobakksrøyker som ønsker å slutte å røyke, men likevel beholde vanen og følelsen av tradisjonelle tobakkssigaretter, anbefaler vi at du velger en e-juice med høyere PG enn VG.

Hva betyr PG og VG?

  • Propylenglykol (PG): Propylenglykol er mye tynnere i konsistensen sammenlignet med VG. Dette betyr at PG lettere absorberes av bomullen i spolene til din e-sigarett/vapemaskin. PG er en e-væske som ikke påvirker smaken på e-juicen i det hele tatt, da den er helt smakløs. PG er det som er i e-væsken din som gir en sterkere rift i halsen, i likhet med riften som mange eks-røykere opplever av tradisjonelle tobakkssigaretter.
  • Vegetabilsk glyserin (VG): Vegetabilsk glyserin er mye tykkere i konsistensen enn PG. Det absorberes derfor langsommere av bomullen i spolen til e-sigaretten din sammenlignet med PG, og du må rengjøre tanken oftere. Et høyere VG-innhold i e-væsken din gir mindre halsrift, men større skyproduksjon. Mange skyer!

Hvilken e-juice bør jeg velge?

Vi forstår at smak er subjektiv, så vi har laget et bredt utvalg av e-juice for å tilfredsstille alle preferanser. Enten du liker fruktige smaker, kjølende mynte eller søte desserter, har vi noe for deg. Ved valg av e-væske er det viktig at brukeren velger en flaske som gir den dampproduksjonen og smaken som han er ute etter.

Hvordan oppbevarer jeg e-juicen min?

Mange e-juice-brukere gjør det ferdig ganske raskt, så oppbevaring er vanligvis noe du ikke trenger å tenke på. Men hvis du for eksempel har kjøpt en stor mengde e-juicer og ønsker å bytte mellom dem, bør du kanskje vurdere å oppbevare e-juicen i mørket eller i kjøleskap.

For lengre lagring er anbefalingen å oppbevare din e-juice i kjøleskap. Ved oppbevaring i kjøleskap kan e-juicen oppleves som litt tykkere i konsistensen, så før du vil bruke den i e-sigaretten din bør du la e-væsken stå en stund i romtemperatur.

Ut av e-juicen din?

Mangler du noen e-juice som er utsolgt, eller som vi ennå ikke har mottatt? Vi fyller på lagrene våre hele tiden, og vi tar inn de mest populære smakene og merkene av e-væske hele tiden. Skulle det skje at det er en e-juice som vi ennå ikke har rukket å oppdage og inkludere i vårt sortiment, så ikke nøl med å ta kontakt og gi oss beskjed om det.

Hvor finner jeg den beste e-juice?

Opplev den ultimate smakssensasjonen med vårt brede utvalg av e-juice. Vårt nøye utvalgte utvalg av e-juice har noe for å tilfredsstille alle forskjellige smaksløker og behov, vårt mål er å gi deg en fantastisk damp-opplevelse hver gang.

I tillegg til å tilby produkter av høy kvalitet, streber vi også etter å yte enestående kundeservice. Vårt team av damp-eksperter er alltid klare til å hjelpe deg med spørsmål, komme med anbefalinger og veilede deg gjennom utvalget vårt.

Vi forstår viktigheten av å tilby et trygt og sikkert produkt. Derfor har vi strenge kvalitetskontroller for å sikre at hver flaske vi tar inn er TPD godkjent og overholder norske lover. Vi jobber også kontinuerlig med å styrke vårt sortiment med nye smaker for å kunne fortsette å levere høykvalitets e-juice til dampere i hele Norge.

Hadebra for nå,

gode ønsker fra oss på Friskedrag

47 Produkter

Set Descending Direction
per page