Engangs e-sigaretter, en enkel e-sigarett for alle

En engangs vape er en type elektronisk sigarett som er laget for å brukes en gang og deretter kastes. Engangs e-sigarett kalles ofte disposable eller MoDi (modern disposable). Disse tilbyr en praktisk, brukervennlig og forbedret røykeopplevelse for brukere som leter etter et alternativ til tradisjonelle sigaretter. Med sin holdbarhet, valg og reduserte eksponering for farlige stoffer, er engangs e-sigaretter et bedre valg for de som ønsker å redusere tobakksinntaket og forbedre helsen.

Engangs e-sig kommer ferdigfylt, opptil 2ml, og er tilgjengelig både som nikotinfri og med nikotin (nikotinsalt). I Norge grunnet lovgivningen selger vi bare nikotinfrie varianter. Disse tilbyr et bredt utvalg av smaker, alt fra tradisjonelle tobakks- og mentolsmaker til mer fruktige smaker som eple og jordbær. Dette lar brukere finne en smak som passer deres personlige preferanser og gir dem en mer tilfredsstillende vape-opplevelse. Friskedrag har en smak for alle!

Hvordan bruker jeg en engangs e-sigarett?

Det er utrolig enkelt å bruke en engangs vape som kun består av et batteri, en tank (forhåndsfylt med 2ml e-væske), en coil og et munnstykke.

 • Ta e-sigaretten ut av pakken: Fjern den beskyttende plastfilmen eller plast hetten.
 • Hold engangs e-sigaretten til munnen og pust inn. Engangs vapen aktiveres automatisk, fordamper e-væsken og produserer en sky av damp som du inhalerer.
 • Fortsett å inhalere ("trekk") for å tilfredsstille nikotinsuget ditt, hvis du har valgt en engangs e-sigarett med nikotin.
 • Kast: Når enheten har gått tom for e-væske eller batteriet er tomt, bør du kaste det på riktig måte. Ikke prøv å lade eller fylle opp enheten da den kun er til engangsbruk.
 • Hvor lenge varer en engangs e-sig?

  Avhengig av hvor ofte du bruker engangs e-sigarett har en innvirkning på hvor lenge den kan brukes. Noen engangs e-sigaretter inneholder 300 drag og noen så mange som 600 drag (og alt i mellom). For å sammenligne med vanlige sigaretter, inkluderer 450 drag/"trekk" omtrent 45 stykker vanlige sigaretter. Dette er en omtrentlig sammenligning da det meste er basert på hvor mye du trekker inn med hvert drag. For eksempel, hvis du trekker mindre puff, vil dampen din vare lenger enn hvis du trekker store puff. Det store flertallet av engangs-esigg inneholder 2ml e-væske, så det er batteriet og fordamperhodet som bestemmer hvor intensivt e-væsken din fordampes.

  Hvilke smaker er det for engangs e-sigarett?

  Med engangs vape e-sigaretter kan du utforske et utrolig utvalg av smaker som vil tilfredsstille sansene dine og gi deg et behagelig øyeblikk. Enten du foretrekker noe fruktig, søtt eller klassisk, er det en smak for enhver preferanse og stemning. Når det kommer til engangs damp-smaker, er mulighetene nesten uendelige. Utforsk ulike alternativer og finn din personlige favoritt her på Friskedrag hvor du finner alle klassiske smaksprofiler innen engangs e-sigarett, som Tobakk, Mentol & Frukt. Samtidig har vi spennende smaksprofiler som dessert e-juice, syrlige og søte limonader og forfriskende mynteblandinger.

  MoDi

  Har du hørt om MoDi vape? Det er det siste innen vaping-verdenen, og det er helt fantastisk! MoDi står for Modern Disposable, som betyr at de er engangsdamper akkurat som de du er vant til, men med et nytt, friskt navn.

  MoDi (Modern Disposable) er et relativt nytt konsept i verden av e-sigaretter. Det refererer til en type engangsvape designet for å gi brukerne en komfortabel, letthåndterlig og brukervennlig damp-opplevelse.

  Hvorfor bør jeg velge MoDi?

 • Enkelhet: MoDi vape er veldig enkle å bruke og trenger bare å tegnes for å aktiveres, noe som gjør dem til et ideelt valg for nybegynnere eller for folk som ønsker en enkel vapeopplevelse.
 • Praktisk: Fordi MoDi-vapes er små og lette, kan de enkelt oppbevares i en lomme eller veske, noe som gjør dem til en ideell følgesvenn for folk på farten som trenger en rask og praktisk vape-opplevelse.
 • Verdi for pengene: MoDi vape er svært rimelige da de er engangsprodukter. Brukere trenger ikke å bekymre seg for å investere i dyre e-sigaretter eller tilbehør. I stedet kan de kjøpe en MoDi vape for en brøkdel av prisen og deretter enkelt kaste den når den går tom.
 • Kvalitet: Selv om MoDi vape er engangsprodukter, er de vanligvis laget av materialer av høy kvalitet og med forsiktig design. De har vanligvis et kvalitetsbatteri som gir et sterkt og konsistent trekk, og gir brukerne en vape-opplevelse av høy kvalitet.

Engangs-esiggen er perfekt for deg som ønsker å prøve nye smaker og e-sigaretter fra forskjellige merker, eller du som ønsker enkelheten til engangs e-sigaretter.

Hadebra for nå,

hilsen oss på Friskedrag

7 Produkter

Set Descending Direction
per page