IVG - Bubblegum 50 ml E-Juice

IVG
Regular Price 179,00 kr Special Price 107,40 kr
41 produkt/er på lager
SKU
302880
  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
-40%
Legg til ønskeliste

IVG Bubblegum 50 ml e-juice er et perfekt valg for alle som elsker den søte og sprudlende smaken av klassisk tyggegummi. E-juicen fanger essensen av klassisk tyggegummi, med en herlig og fortryllende sødme. For hvert pust får du følelsen av at du tygger ekte tyggegummi.


  • Primærsmaker: Tyggegummi, godteri
  • VG/PG: 70 / 30
  • Mengde: 50 ml (60 ml flaske)
  • Nikotin: 0 mg

Alle e-juicer fra IVG | Alle vape startsett

Om IVG:

Acme Global er et ledende internasjonalt produksjonsselskap som leverer til over over 100 land. Selskapet ble grunnlagt i 2016 av Ahsan Bawa med en visjon om å bli den ledende globale produsenten av vape produkter. Vårt grunnleggende og ledende merke er IVG også kjent som I Vape Great, som er et av de største og globalt kjente merkevarene i vaping-verdenen. Merket selges i over 100 land over 6 kontinenter og har høstet mange priser fra hele verden, inkludert ”Best UK Brand” i Storbritannia og ”Best International Brand” i Canada.
Den 5. mars 2014 leverte vi verdens første IVG-smak i Preston, Storbritannia med et mål om å gjøre en forskjell og spre "Happiness and Greatness". Fra den ikoniske vapesmaken «Summer Blaze» har vi utviklet oss til et globalt vapemerke som leverer e-juice til millioner av våre følgere rundt i verden. Besøk IVG sine sider her.

IVG E-Liquid Logo

Shortfill - en såkalt Shake n Vape

Shortfill er en type e-juice / vape som er klar til bruk rett fra flasken og et godt alternativ for deg som ønsker å kjøpe en stor flaske e-juice. En shortfill inneholder ikke nikotin, men du har muligheten til tilsette det om ønskelig (selges ikke i Norge). Flasken har 10-20 ml ekstra plass slik at dette enkelt kan tilsettes uten å måtte bytte til en større flaske.

OBS! Ved tilsetting av nikotin så må flasken ristes godt før bruk.


Bruk kun som anvist nedenfor

friskedrag-shortfill-nicshot-mix-product

Nikotin må ikke komme i kontakt med øynene eller hud. Dersom dette skjer og det oppstår hudirritasjon eller lignende, er det viktig å kontakte lege. Når e-væsken er brukt opp og du ønsker å kvitte deg med flasken er det viktig at du kildesorterer den i henhold til regelverket som gjelder der du bor. Kan ikke selges til eller brukes av personer under 18 år.

Mer informasjon
Merker IVG
Størrelse 50ml
Write Your Own Review
Du anmelder:IVG - Bubblegum 50 ml E-Juice