IVG Cola Bottles 50ml E-Juice

IVG
89,00 kr
Utsolgt
SKU
302895

En god smak av cola godteri.

  • Lagervare - Forventet levering 1-5 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

INFORMASJON Dette er en e-juice for elektroniske sigaretter i en smak av cola godteri. Størrelse: 50ml Blandingsforhold: 70VG/30PG Nikotin: 0MG

Om IVG:

Acme Global er et ledende internasjonalt produksjonsselskap som leverer til over over 100 land. Selskapet ble grunnlagt i 2016 av Ahsan Bawa med en visjon om å bli den ledende globale produsenten av vape produkter. Vårt grunnleggende og ledende merke er IVG også kjent som I Vape Great, som er et av de største og globalt kjente merkevarene i vaping-verdenen. Merket selges i over 100 land over 6 kontinenter og har høstet mange priser fra hele verden, inkludert ”Best UK Brand” i Storbritannia og ”Best International Brand” i Canada.
Den 5. mars 2014 leverte vi verdens første IVG-smak i Preston, Storbritannia med et mål om å gjøre en forskjell og spre "Happiness and Greatness". Fra den ikoniske vapesmaken «Summer Blaze» har vi utviklet oss til et globalt vapemerke som leverer e-juice til millioner av våre følgere rundt i verden. Besøk IVG sine sider her.

IVG E-Liquid Logo

Mer informasjon
Merker IVG
Størrelse 50ml
Write Your Own Review
Du anmelder:IVG Cola Bottles 50ml E-Juice