IVG - Frozen Cherries 0mg 100ml

IVG
249,00 kr
131 produkt/er på lager
SKU
1001401

Smak: Søte og sure kirsebær med knust is

VG 70% / PG 30%

Nikotinfri 120ml (Fylt til 100ml slik at du kan fylle ut nicshots)

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

IVG - Frozen Cherries 0mg 100ml E-juice tar smaksløkene dine med på en fantastisk reise gjennom et frosset kirsebærsnølandskap. Denne e-juicen tilbyr en velbalansert kombinasjon av saftige kirsebær og forfriskende kjølighet, og skaper en uforglemmelig smaksopplevelse. Enten du er en nybegynner eller en erfaren vaper, vil IVG - Frosne Kirsebær imponere deg med sin autentiske smak og hyggelige følelse. Så hvorfor vente? Gi smaksløkene den behandlingen de fortjener med IVG - Frosne Kirsebær 0mg 100ml E-juice og opplev den frosne kirsebæreksplosjonen selv!


  • Smaker: Søte og sure kirsebær blandet med knust is for å lage en deilig fruktig vape med en frostig utpust
  • VG/PG: 70% / 30%
  • Mengde: 100ml
  • Nikotin: 0mg (Shake 'n Vape)
  • Tilpasset for: DTL/MTL

Shortfill - en såkalt Shake n Vape

Shortfill er en type e-juice / vape som er klar til bruk rett fra flasken og et godt alternativ for deg som ønsker å kjøpe en stor flaske e-juice. En shortfill inneholder ikke nikotin, men du har muligheten til tilsette det om ønskelig (selges ikke i Norge). Flasken har 10-20 ml ekstra plass slik at dette enkelt kan tilsettes uten å måtte bytte til en større flaske.

OBS! Ved tilsetting av nikotin så må flasken ristes godt før bruk.


Bruk kun som anvist nedenfor

friskedrag-shortfill-nicshot-mix-product

Nikotin må ikke komme i kontakt med øynene eller hud. Dersom dette skjer og det oppstår hudirritasjon eller lignende, er det viktig å kontakte lege. Når e-væsken er brukt opp og du ønsker å kvitte deg med flasken er det viktig at du kildesorterer den i henhold til regelverket som gjelder der du bor. Kan ikke selges til eller brukes av personer under 18 år.

IVG Frozen Cherries


Vegetabiliskt glycerin

VG er en betydelig tykkere væske enn PG. VG-væsken er klar og luktfri. Vegetabilsk glyserin har en mengde bruksområder og brukes blant annet til å lage tannkrem, medisiner i matproduksjon osv. VG har et ganske høyt varmepunkt, noe som gjør at E-væsker med høy VG egner seg best for høyeffekts elektroniske sigaretter. VG er den delen av e-juicen som produserer store mengder av dampen.

Propylenglykol

PG betyr propylenglykol og er i utgangspunktet et mattilsetningsstoff. Det er et godkjent mattilsetningsstoff som formelt er anerkjent som trygt. PG har en lignende struktur som alkohol og har en klar, luktfri væske som er mindre tyktflytende enn VG. Du finner PG i ulike matvarer, medisiner og gjenstander. E-juicer med høy pg passer best for de som røykte vanlige sigaretter før og liker at det kjennes ekstra i halsen. PG-væsken fremhever smaken svært effektivt.

Aroma

Smakessenser, aromaer er stoffer som ikke dampes i ren form, men tilsettes for å gi e-juicen sin smak. Aromaer gir eller forsterker smaken av for eksempel frukt, vanilje, søtsaker, mentol eller tobakk.

Mer informasjon
Merker IVG
Størrelse 100ml
Write Your Own Review
Du anmelder:IVG - Frozen Cherries 0mg 100ml