IVG Pina Colada 50ml E-Juice

IVG
89,00 kr
Utsolgt
SKU
302537
  • Lagervare - Forventet levering 1-5 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

IVG Ejuicen Pina Colada 50 ml til elsiggen er forholdsvis selvforklarende, smaken er hentet fra en velkjente drinken Piña Colada. Ananasjuice, kokos og rom, alkoholen er dog ikke med her.

  • Smaker: Ananas, kokos, rom, drikke
  • VG/PG: 70 / 30
  • Mengde: 50 ml Shortfill (60 ml flaske)
  • Nikotin: 0 mg (nikotinfri ejuice)

IVG e-juice alle smaker | Billige e-sigaretter

Om IVG:

Acme Global er et ledende internasjonalt produksjonsselskap som leverer til over over 100 land. Selskapet ble grunnlagt i 2016 av Ahsan Bawa med en visjon om å bli den ledende globale produsenten av vape produkter. Vårt grunnleggende og ledende merke er IVG også kjent som I Vape Great, som er et av de største og globalt kjente merkevarene i vaping-verdenen. Merket selges i over 100 land over 6 kontinenter og har høstet mange priser fra hele verden, inkludert ”Best UK Brand” i Storbritannia og ”Best International Brand” i Canada.
Den 5. mars 2014 leverte vi verdens første IVG-smak i Preston, Storbritannia med et mål om å gjøre en forskjell og spre "Happiness and Greatness". Fra den ikoniske vapesmaken «Summer Blaze» har vi utviklet oss til et globalt vapemerke som leverer e-juice til millioner av våre følgere rundt i verden. Besøk IVG sine sider her.

IVG E-Liquid Logo

Hva er en shortfill e-juice?

Shortfill er en type e juice / dampvæske til e-sigarett som er klar til bruk rett fra flasken og et godt alternativ for deg som ønsker å kjøpe en stor flaske e-juice. En shortfill inneholder ikke nikotin, men du har muligheten til tilsette det om ønskelig (selges ikke i Norge). Flasken har 10-20 ml ekstra plass slik at dette enkelt kan tilsettes uten å måtte bytte til en større flaske.

OBS! Ved tilsetting av nikotin (nicshot) så må flasken ristes godt før bruk.

friskedrag-shortfill-nicshot-mix-product

Nikotin må ikke komme i kontakt med øynene eller hud. Dersom dette skjer og det oppstår hudirritasjon eller lignende, er det viktig å kontakte lege. Når e-væsken er brukt opp og du ønsker å kvitte deg med flasken er det viktig at du kildesorterer den i henhold til regelverket som gjelder der du bor. Kan ikke selges til eller brukes av personer under 18 år.

Mer informasjon
Merker IVG
Størrelse 50ml
Write Your Own Review
Du anmelder:IVG Pina Colada 50ml E-Juice