IVG - Vanilla Biscuit 0mg 100ml

IVG
249,00 kr
141 produkt/er på lager
SKU
1001410

Smak: Kake, vanilje

VG 70% / PG 30%

Nikotinfri 120ml (Fylt til 100ml slik at du kan fylle ut nicshots)

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

IVG Vanilla Biscuit er en uimotståelig e-juice som kombinerer den glatte og forførende smaken av vanilje med det knasende og søte preget av kjeks. Med hvert drag blir smaksløkene dine omfavnet av den glatte og forførende smaken av vanilje, som er mykt kombinert med den søte og knasende kjeksen. Nyt den perfekte balansen av smaker med hvert pust.

Med en sjenerøs 100 ml flaske får du nok glede for lange vaping-økter og en sjanse til å omfavne den ultimate smaksopplevelsen. Nyt vaping uten nikotin og opplev ren nytelse med IVGs Vaniljekjeks e-væske.


  • Smaker: Kake, vanilje
  • VG/PG: 70% / 30%
  • Mengde: 100ml
  • Nikotin: 0mg (Shake 'n Vape)
  • Tilpasset for: DTL/MTL

Shortfill - en såkalt Shake n Vape

Shortfill er en type e-juice / vape som er klar til bruk rett fra flasken og et godt alternativ for deg som ønsker å kjøpe en stor flaske e-juice. En shortfill inneholder ikke nikotin, men du har muligheten til tilsette det om ønskelig (selges ikke i Norge). Flasken har 10-20 ml ekstra plass slik at dette enkelt kan tilsettes uten å måtte bytte til en større flaske.

OBS! Ved tilsetting av nikotin så må flasken ristes godt før bruk.


Bruk kun som anvist nedenfor

friskedrag-shortfill-nicshot-mix-product

Nikotin må ikke komme i kontakt med øynene eller hud. Dersom dette skjer og det oppstår hudirritasjon eller lignende, er det viktig å kontakte lege. Når e-væsken er brukt opp og du ønsker å kvitte deg med flasken er det viktig at du kildesorterer den i henhold til regelverket som gjelder der du bor. Kan ikke selges til eller brukes av personer under 18 år.

IVG Vanilla Biscuit


Vegetabiliskt glycerin

VG er en betydelig tykkere væske enn PG. VG-væsken er klar og luktfri. Vegetabilsk glyserin har en mengde bruksområder og brukes blant annet til å lage tannkrem, medisiner i matproduksjon osv. VG har et ganske høyt varmepunkt, noe som gjør at E-væsker med høy VG egner seg best for høyeffekts elektroniske sigaretter. VG er den delen av e-juicen som produserer store mengder av dampen.

Propylenglykol

PG betyr propylenglykol og er i utgangspunktet et mattilsetningsstoff. Det er et godkjent mattilsetningsstoff som formelt er anerkjent som trygt. PG har en lignende struktur som alkohol og har en klar, luktfri væske som er mindre tyktflytende enn VG. Du finner PG i ulike matvarer, medisiner og gjenstander. E-juicer med høy pg passer best for de som røykte vanlige sigaretter før og liker at det kjennes ekstra i halsen. PG-væsken fremhever smaken svært effektivt.

Aroma

Smakessenser, aromaer er stoffer som ikke dampes i ren form, men tilsettes for å gi e-juicen sin smak. Aromaer gir eller forsterker smaken av for eksempel frukt, vanilje, søtsaker, mentol eller tobakk.

Mer informasjon
Merker IVG
Størrelse 100ml
Write Your Own Review
Du anmelder:IVG - Vanilla Biscuit 0mg 100ml