Juice N Power - Starfruit Kiwi 0mg 100ml

Juice N Power
259,00 kr
136 produkt/er på lager
SKU
304016

Smak av stjernefrukt og kiwi

Inneholder 70% VG og 30% PG

Fylt til 100ml, men plass for 120ml ("Shake 'N Vape")

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Juice N Power - Starfruit Kiwi

Oppdag en sensasjonell smaksopplevelse med Juice N Power - Starfruit Kiwi 0mg 100ml e-juice! Denne eksotiske fruktfusjonen er designet for å gi smaksløkene dine en godbit utover det vanlige.

Med hver damp blir du øyeblikkelig truffet av den friske og forfriskende smaken av saftig kiwi. Den søte kiwien er perfekt balansert med toner av tropisk stjernefrukt, og gir en harmonisk og unik smaksprofil som du aldri har opplevd før.

Juice N Power er kjent for sine høykvalitets e-juice, og denne Starfruit Kiwi er intet unntak. Den er nøye laget med førsteklasses ingredienser for å sikre en intens smaksopplevelse hver gang du bruker den.

Enten du er en nybegynner eller en erfaren vaper som leter etter noe spesielt, vil denne 0mg e-juicen tilfredsstille smaksløkene dine uten å gi deg nikotin. Den store flasken på 100 ml garanterer langvarig nytelse.

Gi deg selv den deilige fruktige nytelsen du fortjener. Prøv Juice N Power - Starfruit Kiwi 0mg 100ml e-juice i dag og ta vapingopplevelsen din til nye høyder.


  • Smak: Stjernefrukt, Kiwi
  • VG/PG: 70% / 30%
  • Mengde: 100ml (plass for 120ml)
  • Nikotin: 0mg (helt nikotinfri)
  • Tilpasset for: DTL/MTL
  • Produksjonsland: England (UK)

Juice N Power

Shortfill - en såkalt Shake n Vape

Shake n Vape er en type e-juice som er tilberedt og klar til bruk rett fra flasken. Det er metoden for deg som ønsker å kjøpe en e-juice i større volum enn 10ml, det er veldig enkel og krever ingen tidligere erfaring. Når du kjøper en shortfill e-juice har du muligheten til å tilsette nikotin etter dine egne preferanser, eller damp den som den er (nikotinfri).

OBS! Rist produktet godt før bruk.


Bruk kun som anvist nedenfor

friskedrag-shortfill-nicshot-mix-product

Må ikke komme i øynene, huden eller klærne. Dersom dette skjer og det oppstår hudirritasjon eller lignende, er det viktig å kontakte lege.
Når e-væsken er ferdig og du ønsker å kvitte deg med emballasjen, er det viktig at du kildesorterer den i henhold til regelverket som gjelder der du bor.
Kan ikke selges til eller brukes av personer under 18 år.

Juice N Power - Starfruit Kiwi


Vegetabiliskt glycerin

VG er en betydelig tykkere væske enn PG. VG-væsken er klar, luktfri og klissete og laget av vegetabilsk fett. Vegetabilsk glyserin har et bredt bruksområde og brukes blant annet til å lage tannkrem, medisiner med mer. VG har et ganske høyt varmepunkt, noe som gjør at E-væsker med høy VG egner seg best for høyeffekts elektroniske sigaretter.

Propylenglykol

PG betyr propylenglykol og er i utgangspunktet et mattilsetningsstoff. Det er dermed et godkjent mattilsetningsstoff som formelt er anerkjent som trygt. PG har en lignende struktur som alkohol og har en klar, luktfri væske som er mindre tyktflytende enn VG. Du finner PG i ulike matvarer, medisiner og gjenstander. E-juicer med høy pg passer best for de som røykte vanlige sigaretter før og liker «strupeslag». I tillegg bærer PG-væsken nikotin og smak svært effektivt.

Aroma

Smakessenser, aromaer er stoffer som ikke spises eller drikkes som de er, men tilsettes for å gi eller endre matens smak og lukt. Aromaer gir eller forsterker smaken av for eksempel frukt, vanilje, søtsaker, mentol eller tobakk.

Mer informasjon
Merker Juice N Power
Størrelse 100ml
Write Your Own Review
Du anmelder:Juice N Power - Starfruit Kiwi 0mg 100ml