Mystic Juice Raspberry Sensation - High VG 50ml E-Juice

Mystic Juice
69,00 kr
1 produkt/er på lager
SKU
301416
  • Lagervare - Forventet levering 1-5 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Mystic Juice Raspberry Sensation har en frisk smak av bringebær. Bringebær er aldri feil, spesielt ikke i en e-sigarett. Dette er en high VG vape noe som innebærer at den er tyktflytende og egner seg til avanserte e-sigaretter for direkte lungedrag

Om Mystic Juice:

Mystic Juice er en stor produsent av ejuice til vapes og har vært en favoritt blant mange dampere gjennom årene. Alle deres dampvæsker er produsert i Storbritannia med råvarer av høyeste kvalitet. Besøk Mystic Juice sin hjemmeside.

Mystic Juice Logo

Mystic Juice Shortfill

Shortfill er en type e-juice / vape som er klar til bruk rett fra flasken og et godt alternativ for deg som ønsker å kjøpe en stor flaske e-juice. En shortfill inneholder ikke nikotin, men du har muligheten til tilsette det om ønskelig (selges ikke i Norge). Flasken har 10-20 ml ekstra plass slik at dette enkelt kan tilsettes uten å måtte bytte til en større flaske.

Ved tilsetting av nikotin så må flasken ristes godt før bruk. Vent 5 minutter før bruk og med fordel opp til 24 timer for best smak.


Bruk kun som anvist nedenfor

friskedrag-shortfill-nicshot-mix-product

Nikotin må ikke komme i kontakt med øynene eller hud. Dersom dette skjer og det oppstår hudirritasjon eller lignende, er det viktig å kontakte lege. Når e-væsken er brukt opp og du ønsker å kvitte deg med flasken er det viktig at du kildesorterer den i henhold til regelverket som gjelder der du bor. Kan ikke selges til eller brukes av personer under 18 år.

Mer informasjon
Merker Mystic Juice
Størrelse 50ml
Write Your Own Review
Du anmelder:Mystic Juice Raspberry Sensation - High VG 50ml E-Juice