Mystic Juice - Tobacco Siberian 50 ml E-Juice

Mystic Juice
189,00 kr
1 produkt/er på lager
SKU
301123
  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Tobacco Siberian fra Mystic Juice har en smak av mentol sigaretter. En tør tobakk med innslag av mentol skaper en balansert og kjølig smak.

Mystic produktbeskrivelse:

We climbed the mountains of Ural to get the most special tobacco flavour for you, the Tobacco Siberian, that is just as cold as the weather in Russia. It’s not just another sweet tobacco flavour with a slight menthol, but a characteristic dry tobacco flavour followed by the breeze of menthol. If you are switching from menthol type fags to vaping that will be the perfect choice for you, but if you are using normal tobacco flavour it could be a good refresher for your tongue and lungs as well!

Om Mystic Juice:

Mystic Juice er en stor produsent av ejuice til vapes og har vært en favoritt blant mange dampere gjennom årene. Alle deres dampvæsker er produsert i Storbritannia med råvarer av høyeste kvalitet. Besøk Mystic Juice sin hjemmeside.

Mystic Juice Logo

Mystic Juice Shortfill

Shortfill er en type e-juice / vape som er klar til bruk rett fra flasken og et godt alternativ for deg som ønsker å kjøpe en stor flaske e-juice. En shortfill inneholder ikke nikotin, men du har muligheten til tilsette det om ønskelig (selges ikke i Norge). Flasken har 10-20 ml ekstra plass slik at dette enkelt kan tilsettes uten å måtte bytte til en større flaske.

Ved tilsetting av nikotin så må flasken ristes godt før bruk. Vent 5 minutter før bruk og med fordel opp til 24 timer for best smak.


Bruk kun som anvist nedenfor

friskedrag-shortfill-nicshot-mix-product

Nikotin må ikke komme i kontakt med øynene eller hud. Dersom dette skjer og det oppstår hudirritasjon eller lignende, er det viktig å kontakte lege. Når e-væsken er brukt opp og du ønsker å kvitte deg med flasken er det viktig at du kildesorterer den i henhold til regelverket som gjelder der du bor. Kan ikke selges til eller brukes av personer under 18 år.

Mer informasjon
Merker Mystic Juice
Størrelse 50ml
Write Your Own Review
Du anmelder:Mystic Juice - Tobacco Siberian 50 ml E-Juice