NORSE Fjord - Cherry & Plum 10 ml E-Juice

Norse
39,00 kr
1143 produkt/er på lager
SKU
303839

10 ml e-juice med søt smak av kirsebær og plomme!

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

NORSE Fjord - Cherry & Plum 10 ml har en norsk sommersmak av kirsebær og plommer. Den er perfekt balansert mellom søte plummer og kirsebærenes milde syrlighet. En flaske på 10 ml er perfekt for å teste smaken før du kjøper er større flaske. VG / PG blandingsforholdet er på 60 / 40 noe som gir en dampvæske som egner seg til begge typer e-sigaretter, både enkle for munn-til-lunge og mer avanserte modeller for direkte lungedrag.

Alle våre Norse E-juicer | E-sigeretter til direkte lungedrag

  • Smaker: Kirsebær & Plommer
  • VG/PG: 60 / 40
  • Mengde: 10 ml
  • Nikotin: 0 mg
  • Tilpasset for: DL / MTL
  • Produksjonsland: England

Norse Premium E-Liquid - Norsk e-juice med inspirasjon fra vår vakre natur

Vi har hentet inspirasjon til vapene fra alle de tingene som kjennetegner Norge; fjorder, fjell, det varme Sørlandet og det kalde nord. Hva er vel et bedre alternativ for nordmenn og alle andre som ønsker et alternativ til sigaretter og tobakk og som ønsker å slutte å røyke?

Smakene er utviklet, testet og finjustert i Norge for å finne frem til de perfekte smakene for våre norske og internasjonale kunder. Fra vår lange erfaring med e-sigaretter har vi god informasjon om hvilke smaker som er populære og det de fleste ønsker å se i butikken, basert på dette har vi valgt å sette sammen våre unike blandinger av rene smaker og mer komplekse smakskombinasjoner som vi håper faller i smak.

Norse Premium er produsert i England under kontrollerte forhold på en ISO 14001 og ISO 9001 sertifisert fabrikk. Smakene er utviklet i Norge og testet av en større gruppe bestående av ansatte og kunder og deretter finjustert for å optimalisere smakene. Norse har falt i smak hos mange og er vår- og mange andre butikker sine bestselgende e-juicer. Sortimentet utvides hele tiden og om du har forslag til smakskombinasjoner vi skal se mer på så er det bare å ta kontakt med oss i Friske Drag.

Norsk E-Juice Norse hos Friske Drag

NORSE Fjord - Cherry & Plum 10 ml dampvæske

Vegetabiliskt glycerin

VG er en betydelig tykkere væske enn PG. VG-væsken er klar og luktfri. Vegetabilsk glyserin har en mengde bruksområder og brukes blant annet til å lage tannkrem, medisiner i matproduksjon osv. VG har et ganske høyt varmepunkt, noe som gjør at E-væsker med høy VG egner seg best for høyeffekts elektroniske sigaretter. VG er den delen av e-juicen som produserer store mengder av dampen.

Propylenglykol

PG betyr propylenglykol og er i utgangspunktet et mattilsetningsstoff. Det er et godkjent mattilsetningsstoff som formelt er anerkjent som trygt. PG har en lignende struktur som alkohol og har en klar, luktfri væske som er mindre tyktflytende enn VG. Du finner PG i ulike matvarer, medisiner og gjenstander. E-juicer med høy pg passer best for de som røykte vanlige sigaretter før og liker at det kjennes ekstra i halsen. PG-væsken fremhever smaken svært effektivt.

Aroma

Smakessenser, aromaer er stoffer som ikke dampes i ren form, men tilsettes for å gi e-juicen sin smak. Aromaer gir eller forsterker smaken av for eksempel frukt, vanilje, søtsaker, mentol eller tobakk.

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 10ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE Fjord - Cherry & Plum 10 ml E-Juice