NORSE Fjord - Cloudberry, Raspberry & Redcurrant 10 ml E-Juice

Norse
30,00 kr
203 produkt/er på lager
SKU
303106

En klassisk norsk e-juice med smak av molter, bringebær og hint av rips!

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

NORSE E-juice - Cloudberry - Raspberry & Redcurrant 10 ml har unike smaker som er velkjente for norske ganer. Smaken av multer, bringebær og litt rips bringer frem den norske sommeren. Blandingsforholdet av VG og PG er på 60/40 og denne dampvæsken egner seg utmerket til både normale munn-til-lungedrag og direkte lungedrag.

Alle Norse e-juicer | Alle våre vape startsett

  • Smaker: Bringebær, Aprikos, Fersken
  • VG/PG: 60 / 40
  • Mengde: 10 ml
  • Nikotin: 0 mg
  • Tilpasset for: DL/MTL
  • Produksjonsland: England

Norse Premium E-Liquid - Norsk e-juice med inspirasjon fra vår vakre natur

Vi har hentet smaks inspirasjon fra alle de tingene som kjennetegner Norge, fjorder, fjell, det varme Sørlandet og det kalde nord. Hva er vel et bedre alternativ for nordmenn som ønsker et alternativ til sigaretter og tobakk og som ønsker å slutte å røyke?

Smakene er utviklet, testet og finjustert i Norge for å finne frem til de perfekte smakene for våre norske og internasjonale kunder. Fra vår lange erfaring med e-sigaretter har vi god informasjon om hvilke smaker som er populære og det de fleste ønsker å se i butikken, basert på dette har vi valgt å sette sammen våre unike blandinger av rene smaker og mer komplekse smakskombinasjoner som vi håper faller i smak.

Norse Premium er produsert i England under meget kontrollerte forhold på en ISO 14001 og ISO 9001 sertifisert fabrikk. Smakene er utviklet i Norge og testet av en større gruppe, bestående av ansatte og kunder og deretter finjustert for å optimalisere smakene. Norse har virkelig falt i smak og er vår- og mange andre butikker sine bestselgende e-juicer. Sortimentet utvides hele tiden og om du har forslag til smakskombinasjoner vi skal se mer på så er det bare å ta kontakt med oss i Friske Drag.

Norsk E-Juice Norse hos Friske Drag

Norse Fjord - Peach, Aprictor & Raspberry 10 ml

Vegetabiliskt glycerin

VG er en betydelig tykkere væske enn PG. VG-væsken er klar og luktfri. Vegetabilsk glyserin har en mengde bruksområder og brukes blant annet til å lage tannkrem, medisiner i matproduksjon osv. VG har et ganske høyt varmepunkt, noe som gjør at E-væsker med høy VG egner seg best for høyeffekts elektroniske sigaretter. VG er den delen av e-juicen som produserer store mengder av dampen.

Propylenglykol

PG betyr propylenglykol og er i utgangspunktet et mattilsetningsstoff. Det er et godkjent mattilsetningsstoff som formelt er anerkjent som trygt. PG har en lignende struktur som alkohol og har en klar, luktfri væske som er mindre tyktflytende enn VG. Du finner PG i ulike matvarer, medisiner og gjenstander. E-juicer med høy pg passer best for de som røykte vanlige sigaretter før og liker at det kjennes ekstra i halsen. PG-væsken fremhever smaken svært effektivt.

Aroma

Smakessenser, aromaer er stoffer som ikke dampes i ren form, men tilsettes for å gi e-juicen sin smak. Aromaer gir eller forsterker smaken av for eksempel frukt, vanilje, søtsaker, mentol eller tobakk.

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 10ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE Fjord - Cloudberry, Raspberry & Redcurrant 10 ml E-Juice