NORSE Fjord - 10ml Fruity Apple E-Juice 2022

Norse
kr 29,00
In stock
SKU
303102

- 10ml E-juice

- Fruktig, frisk og søt eple med markjordbær

- 70VG/30PG

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Fruity Apple e-juice fra NORSE sin Fjord serie har en frisk og søt eplesmak, som har en innbydende kamp mot markjordbær om hvem som skal dominere smaksløkene dine! To herlige primærfrukter der du ikke klarer å bestemme deg for hvem som skal regjere i flasken. Mens en nektarin lurer i bakgrunnen og binder hele smaksopplevelsen sammen.

Den første ideen bak NORSE Premium E-liquid kom av ønske om å fremme det som beskriver Norge. Fra mektige fjell til dype fjorder, eventyrlige skoger og yrende storbyliv. Dette ble videreutviklet til noen fantastiske smaker som du kan kjenne igjen på både design og på smaksopplevelse. Smakene er basert på de mest populære variantene innen e-juice. Med denne serien mener vi at vi har funnet mange smaker som representerer oss i Norge, med alt det vi har å by på. Vår e-juice-serie vil være en sikker vinner i kampen mot å stumpe røyken for godt.

BECAUSE WE CARE!

NORSE Premium E-liquid er produsert i England i ISO14001 og ISO9001 sertifisert fabrikk, mens smakene blir utviklet i Norge. En større testgruppe har gjort endringer for å spisse disse smakene mot forskjellige e-sigaretter. Med riktig mengde og tyngde i smakene er vi sikre på at du vil finne en favoritt til damperen din. NORSE har blitt et av de mestselgende e-juice merkene i Norge.

Norseeliquid.com

Mer informasjon
Merker Norse
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE Fjord - 10ml Fruity Apple E-Juice 2022