NORSE Forest - Original Tobacco 50 ml E-Juice

Norse
169,00 kr
422 produkt/er på lager
SKU
303981

En e-juice med tradisjonell tobakkssmak, en klassiker!

  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Norse Forest Original Tobacco 50 ml Shortfill er fasiten på en klassisk e-juice med smak av tobakk. Vi har hentet inspirasjon fra et utvalg av velkjente og populære tobakk smaker når vi har utviklet og smakt oss frem til denne. Dette er veldig likt den smaken du kjenner fra tobakk og sigaretter og om du ser etter et alternativ til sigaretter så er dette et meget godt alternativ. E-juicen har et VG/PG forhold på 70/30 og den er tyktflytende, noe som gjør at det egner seg for avanserte e-sigaretter for direkte lungedrag. Dette er en 50 ml shortfill og det betyr at flasken har mer plass enn det er e-juice og er dermed klar for tilsetting av nikotin om du ønsker det.

Norse e-sigarett e-juicer | Avanserte startsett for direkte lungedrag

  • Smaker: Klassisk tobakk
  • VG/PG: 70 / 30
  • Mengde: 50 ml
  • Nikotin: 0 mg
  • Tilpasset for: DL - Direkte lungedrag
  • Produksjonsland: England

Norse Premium E-Liquid - Norsk e-juice med inspirasjon fra vår vakre natur

Vi har hentet smaks inspirasjon fra alle de tingene som kjennetegner Norge, fjorder, fjell, det varme Sørlandet og det kalde nord. Hva er vel et bedre alternativ for nordmenn som ønsker et alternativ til sigaretter og tobakk og som ønsker å slutte å røyke?

Smakene er utviklet, testet og finjustert i Norge for å finne frem til de perfekte smakene for våre norske og internasjonale kunder. Fra vår lange erfaring med e-sigaretter har vi god informasjon om hvilke smaker som er populære og det de fleste ønsker å se i butikken, basert på dette har vi valgt å sette sammen våre unike blandinger av rene smaker og mer komplekse smakskombinasjoner som vi håper faller i smak.

Norse Premium er produsert i England under meget kontrollerte forhold på en ISO 14001 og ISO 9001 sertifisert fabrikk. Smakene er utviklet i Norge og testet av en større gruppe, bestående av ansatte og kunder og deretter finjustert for å optimalisere smakene. Norse har virkelig falt i smak og er vår- og mange andre butikker sine bestselgende e-juicer. Sortimentet utvides hele tiden og om du har forslag til smakskombinasjoner vi skal se mer på så er det bare å ta kontakt med oss i Friske Drag.

Norsk E-Juice Norse hos Friske Drag

Shortfill - en såkalt Shake n Vape

Shortfill er en type e-juice / vape som er klar til bruk rett fra flasken og et godt alternativ for deg som ønsker å kjøpe en stor flaske e-juice. En shortfill inneholder ikke nikotin, men du har muligheten til tilsette det om ønskelig (selges ikke i Norge). Flasken har 10-20 ml ekstra plass slik at dette enkelt kan tilsettes uten å måtte bytte til en større flaske.

OBS! Ved tilsetting av nikotin så må flasken ristes godt før bruk.


Bruk som anvist nedenfor

friskedrag-shortfill-nicshot-mix-product

Nikotin må ikke komme i kontakt med øynene eller hud. Dersom dette skjer og det oppstår hudirritasjon eller lignende, er det viktig å kontakte lege. Når e-væsken er brukt opp og du ønsker å kvitte deg med flasken er det viktig at du kildesorterer den i henhold til regelverket som gjelder der du bor. Kan ikke selges til eller brukes av personer under 18 år.

Norse Original Tobacco 50 ml dampvæske

Vegetabiliskt glycerin

VG er en betydelig tykkere væske enn PG. VG-væsken er klar og luktfri. Vegetabilsk glyserin har en mengde bruksområder og brukes blant annet til å lage tannkrem, medisiner i matproduksjon osv. VG har et ganske høyt varmepunkt, noe som gjør at E-væsker med høy VG egner seg best for høyeffekts elektroniske sigaretter. VG er den delen av e-juicen som produserer store mengder av dampen.

Propylenglykol

PG betyr propylenglykol og er i utgangspunktet et mattilsetningsstoff. Det er et godkjent mattilsetningsstoff som formelt er anerkjent som trygt. PG har en lignende struktur som alkohol og har en klar, luktfri væske som er mindre tyktflytende enn VG. Du finner PG i ulike matvarer, medisiner og gjenstander. E-juicer med høy pg passer best for de som røykte vanlige sigaretter før og liker at det kjennes ekstra i halsen. PG-væsken fremhever smaken svært effektivt.

Aroma

Smakessenser, aromaer er stoffer som ikke dampes i ren form, men tilsettes for å gi e-juicen sin smak. Aromaer gir eller forsterker smaken av for eksempel frukt, vanilje, søtsaker, mentol eller tobakk.

Mer informasjon
Merker Norse
Størrelse 50ml
Write Your Own Review
Du anmelder:NORSE Forest - Original Tobacco 50 ml E-Juice