Om oss

Nettbutikken, Friske Drag AS, ble stiftet i 2013, og har siden start forsynt det norske markedet med e-sigaretter, e-juice og annet tilbehør til elektroniske sigaretter. Friske Drag fører et godt utvalg av hardware og e-juice av kjente produsenter.  

Selskapet ble i desember 2020 kjøpt opp av Norse Vape AS. Norse Vape AS er Norges ledende aktør innen salg av elektroniske sigaretter. Norse Vape eier og drifter NorDamp butikkene og nettbutikk. Vi har nå, sammen med NorDamp, også en egen forhandler side. Her kan andre forhandlere av e-sigaretter handle varer av oss for videresalg.

Vi holder til i Svinesundparken 1, 1788 Halden og har butikk og lagerlokalet på 500+ kvm.

Hvorfor vi startet Friske drag
E-sigaretter dukket opp som en metode for å kompensere for røyksuget og å erstatte røykevanene i en avvenningsprosess, som stadig flere etterspurte.

Da vi startet opp i 2013 fantes det ingen forhandlere med gode nettbutikker i Norge. Vi valgte å se på alt vi syntes var feil i alle de andre nettbutikkene for deretter å gjøre det riktig, slik at vi fikk en butikk vi selv ville likt å handle fra.

Vi ønsket å lage en butikk med et flott og strømlinjeformet grafisk design, god informasjon på absolutt alle produktene, både de helt enkle og de mer avanserte. Dette resulterte altså i Friske drag. Ta en titt på det vi kan tilby av e-sigaretter og tilbehør.

Vi utvider!

Det hele begynte beskjedent hjemme i kjelleren og allerede etter 1 år flyttet vi til egne lokaler. Det lokalet ble etter ca. 1,5 år for lite igjen. Vi flyttet da til vårt nåværende lokale på 150 m2 med et stort lager og kontorer. Utviklingen og omsetningen har vært eksplosiv, men det har stabilisert seg de siste årene.

Per i dag har vi over 35 000 kunder og vi har sendt ut over 100 000 pakker siden oppstarten. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer e-sigaretter fra kvalitetssikrede produsenter, og tilbehør som dampvæske (også kalt e-juice), fordampere, fordamperhoder og batterier. Vi selger også aromaer for deg som vil lage din egen e-juice.

Vi har blitt en av Norges største forhandlere av e-sigaretter.


E-sigarettens framtid
Mange ønsker e-sigaretter med nikotin, først og fremst for en gradvis nedtrapping av nikotinbehovet.

Det norske Stortinget vedtok allerede i 2016 å tillate nikotinholdige stoffer til e-sigaretter. Utformingen av det endelige regelverket har imidlertid tatt tid, men det forventes å tre i kraft i løpet av 2019.

Friske drag vil også i framtiden sørge for et godt utvalg av e-sigaretter som er godkjent for salg i henhold til norsk lov. Du skal være trygg på at det du kjøper hos oss oppfyller de krav til kvalitet og innhold helsemyndighetene til enhver tid fastsetter, og at de er innhentet fra produsenter med godt rennomme i bransjen.

Service og kundekontakt
Vi ønsker fornøyde kunder. Alle varer som er presentert i nettbutikken ligger på lager. Ordrer som kommer inn før kl. 14.00 på virkedager, vil sendes samme dag. Varene sendes fra oss i Skien og ingen ekstra gebyrer tilkommer utover prisene i butikken. Vi tilbyr også henting av varer direkte på Staples Kjørbekk i Skien.

Du kan kommunisere med oss ved å bruke kontakt-skjemaet, på e-post eller gjennom chatten på vår Facebook-side. Det gjelder både bytte, retur og spørsmål du måtte ha om e-sigaretter. Ingen spørsmål er for dumme.

For deg som vil lære mer har vi lansert vår egen Youtubekanal. Her kan du få en innføring om bruk av e-sigaretter, praktiske tips og vedlikehold, samt presentasjoner av enkeltprodukter.

Kontakt oss her

 

Kontaktinformasjon / Contact information 

Norse Vape AS

Svinesundparken 1

1788 Halden

Org. 817 187 242 MVA 

E-Post: Support@friskedrag.no

Youtube: https://www.youtube.com/user/FriskeDrag

Facebook: https://www.facebook.com/FriskeDrag/

Google Plus: https://plus.google.com/+FriskedragNo

Instagram:  https://www.instagram.com/friskedrag/

 

Vi kan også anbefale å ta en titt innom www.lyrdesign.no for en flott smykkegave enten til deg selv eller noen du er glad i. LYR Design har et stort utvalg av smykker i alle sjangre, samt et unikt utvalg av vikingsmykker.