Charlies Chalk Dust

Kjøp Charlies Chalk Dust Vape Ejuice hos Friske Drag i dag. Charlies har utviklet et stort sortiment av smaker og mange av de særdeles unike, men alle er smakfulle og vi har de alle.

Kjøp Charlies Chalk Dust Vape E-juice

I ånden av et alternativ til sigaretter og tobakk for voksne som bruker nikotin - men som ikke ønsker å røyke – ble Charlie’s Chalk Dust vape grunnlagt av tidligere røykere som var på et oppdrag. Bevisste om effektene brennbare sigaretter har på folks helse, kropp og psyke, og fast bestemt på å skape noe bedre. Charlies grunnleggere jobbet utrettelig for å lage en e-juice av høyeste kvalitet, mest spennende og smaksfylte e-juicer. Å gi likesinnede voksne en tilfredsstillende vape opplevelse som ville gjøre dem i stand til å slutte med sigaretter ble en besettelse. Uten tvil ble vår reise i jakten på en sunnere livsstil det viktige grunnlaget for Charlies suksess.

Smaker og produksjon

Siden 2014 har smaksprofilene, produkttilbudene og merkene våre vokst dramatisk, men folkene i Charlie's Chalk Dust er fortsatt enormt stolte av alt vi gjør. Vi er forpliktet til vårt oppdrag. Vi er forpliktet til våre kunder. Charlie's er ikke bare et selskap eller en merkevare, vi er en familie og familien vår stiller opp hele dagen, hver dag, med lidenskap, kreativitet og driv. Vi fokuserer på kundenes behov og gjennom ansvarlig innovasjon og med en urokkelig forpliktelse til full regulatorisk opprettholdelse leverer vi de fineste smakene og de mest fremragende vape-produktene på markedet.

Charlie's Chalk Dust produserer høykvalitets dampprodukter som for tiden distribueres i over 90 land rundt om i verden. Charlie's Chalk Dust har utviklet en omfattende portefølje av merkevarestiler, smaksprofiler og innovative produktformater.

Besøk Charlies Chalk Dust sine sider her!

37 Produkter

Set Descending Direction
per page