Kjøp enkle e-sigaretter på nett hos Friske Drag

Stort utvalg av komplette e-sigaretter som er enkle i bruk og designet for normale munn til lungedrag.

36 Produkter

Set Descending Direction
per page

Kjøpe et enkelt e-sigarett startsett for nybegynnere

Enkle e-sigaretter eller vapes som det også kalles egner seg for den som ikke har dampet tidligere eller de med erfaring som ønsker noe som er lite og praktisk. Det som i hovedsak kjennetegner det vi kaller en enkel vape er at den har begrenset med innstillinger og knapper å forholde seg til, i tillegg til at de er laget for normale munn til lungedrag (MTL). Munn til lungedrag er de trekkene du er vant til fra normale sigaretter hvor du først trekker dampen inn i munnen for deretter å trekke den ned i lungene. Med andre ord er enkle e-sigaretter perfekte for de som ser etter et alternativ til normale sigaretter og tobakk. Alle våre startsett leveres med alt du trenger bortsett fra e-juice.

Hvilke typer e-sigaretter finnes det?

Vårt utvalg består av noen forskjellige typer enkle startsett; Pod systemer, engangs e-sigaretter (disposables), varianter med autodrag og standard varianter.

Hva er forskjellen på en pod vape og en vanlig e-sigarett?

Hva er en pod vape?

Disse består av et batteri og en avtakbar ”pod” (tank) som fylles med e-juice. Pod-tanken er gjerne festet med en magnet til batteriet, slik at den skal være veldig enkel å ta av og fylle. Mange av podene har også et innebygget varmeelement (coil) og når smaken og dampen ikke er tilfredsstillende lenger så bytter du enkelt hele poden med en ny. Dette innebærer at bruken blir så enkel og smidig som mulig og du slipper å styre med å bytte coil i tanken. Den mest tiltalende egenskaper til pod e-sigaretter er størrelsen, de er små og nette da poden gjør at alle funksjonene kan komprimeres ned til en liten enhet. Mange av variantene har auto-drag, noe som innebærer at du ikke behøver å trykke inn en knapp når du skal ta et drag, det er bare å ta draget uten å tenke på noe mer. Disse lades med en medfølgende USB-ledning og nyere varianter har hurtiglading slik at det går lynraskt å lade den opp. De fleste podene er laget for munn-til-lungedrag (MTL).

Hva er en normal enkel e-sigarett?

Enkle e-sigaretter består av en tank og et batteri med knapp for aktivering, samt en inngang for lading med USB. Til forskjell fra en pod vape så har en normal versjon en tank som kan skrues av og på med en løs coil. Dette gir deg noe mer fleksibilitet i form av at du bare kan bytte den løse coilen når smaken og dampen ikke er som den skal lenger. Det finnes også en god del forskjellige coiler å velge mellom, slik at du kan tilpasse dampen slik du ønsker. Ved å kun bytte coilen fremfor hele poden så er det noen kroner å spare, da poder gjerne er dyrere enn løs coiler. De fleste normale modellene har en knapp du må trykke inn for å aktivere produksjonen av damp når du skal ta et drag. Da størrelsen gjerne ikke er like høyt prioritert som på pods så har de gjerne større batteri- og e-juice kapasitet noe som gjør at det går lenger tid mellom hver lading og fylling.

Hva er en engangs (disposable) e-sigarett?

Er du på jakt etter noe som virkelig er enkelt å bruke så er engangs vape det riktige valget. Dette er komplette e-sigaretter som kommer ferdigfylt med e-juice og fulladet batteri. De har også autodrag slik at det eneste du behøver å gjøre er å åpne forpakningen å begynne å dampe. Disse lades eller fylles ikke og de har som regel en kapasitet på mellom 300 og 1000 drag. Når den ikke fungerer lenger så kan den kastes (Friske Drag har avtaler for resirkulering av disse). Enklere blir det ikke!

Hvorfor bør jeg velge enkle startsett?

De er brukervennlige:

Våre enkle startsett er enkle å bruke, selv for nybegynnere. Du trenger ingen tidligere erfaring, det er bare å fylle tanken med din favoritt e-væske, trykke på knappen og du er i gang.

Praktisk:

Med enkle startsett får du alt du trenger i en pakke. Du trenger ikke å tenke på å lete etter forskjellige deler eller tilbehør.

Sikkerhet:

Våre enkle startsett er laget av materialer av høy kvalitet og oppfyller strenge sikkerhetsstandarder. Du kan være trygg på at du bruker et pålitelig produkt som er designet for din sikkerhet.

Stort utvalg:

Enkle startsett kommer i forskjellige modeller og varianter for å passe forskjellige preferanser og behov. Enten du foretrekker et diskret og kompakt design eller en kraftigere e-sigarett så har vi et startsett som passer for deg. Vårt utvalg av e-væsker kommer også i forskjellige smaker slik at du kan finne noe som passer.

Slutte å røyke:

E-sigaretter regnes for å være et mindre skadelig alternativ til sigaretter og tobakk, og for noen gjør det røykeslutten enklere. Det er ingen forbrenning slik som i en normal sigarett og dermed unngår du også mange av de skadelige stoffene.

Se hele vårt utvalg av e-sigaretter / vaper her