Kjøp avanserte esigaretter på nett

Se våre e-sigaretter designet for direkte lungedrag med justerbar effekt, omfattende innstillinger og muligheter for mye damp.

23 Produkter

Set Descending Direction
per page

E-sigaretter for direkte lungedrag (DL)

Avanserte e-sigaretter høres kanskje skremmende og komplisert ut, men det er det ikke, de er enkle i bruk, men du har muligheter for å gjøre avanserte innstillinger for å optimalisere dampingen. En direkte-lungedrag (DL) esigarett definerer dampemetode som krever en litt større og mer avansert enhet. Til forskjell fra ”normale” e-sigaretter hvor man først trekker dampen inn i munnen for så å trekke ned (munn til lungedrag – MTL), så trekker man dampen rett ned i lungene. For å klare det så kreves det en vape som kan levere mer damp i tillegg til at det ikke kan være så mye luftmotstand i tankene. For å levere mer damp stilles det høyere krav til selve moden og tanken, hovedsakelig høyere effekt (watt) og større tank. Vi har komplette avanserte startsett som inneholder alt du trenger for å få en fullverdig e-sigaretter med høy effekt og mye damp. Settene inneholder alt du trenger, bortsett fra e-juice, her må du finne smaker som passer deg.

Hva er en DL e-sigg og hva kreves av den?

Som nevnt trengs det hovedsakelig høy effekt for at den skal fungere optimalt for direkte lungedrag. Effekten avgjøres av moden / batteriet. En mod er enkelt og greit hele e-sigaretten uten tank. Den inneholder et eller flere batterier, en aktiveringsknapp, ladeinngang (USB) og som regel et display som viser forskjellige innstillinger. En typisk DL mod leverer alt fra 30 watt til 300 watt med effekt. 300 watt er sjeldent og i utgangspunktet ikke noe man trenger for å få en tilfredsstillende dampeopplevelse. Effekten avgjør hvor mye damp som produseres, desto høyere effekt, desto mer damp.

Hvordan fungerer de forskjellige delene og innstillingene sammen?

Coilen

Coiler til tanker finnes i forskjellig ohm (motstand) og dette kombinert med effekten mod’en leverer avgjør mengden damp. Lavere ohm gjør at coilen varmes raskere og den blir varmere men det krever også at batteriene i mod’en er designet for å levere mye effekt raskt.

Mod batterier

Et normalt AA batteri som du får kjøpt i butikken er ikke designet for vaping og det vil rett og slett være en kortslutning av batteriet å bruke det sammen med en coil. Batterier som tåler en slik belastning er meget spesielle og for å vite hva som fungerer så er batteriene merket med en A-verdi (ampere). 18650 batterier er de mest brukte og det kreves som regel minimum batterier på 25A for at det skal fungere. Jo høyere ampere det er på batteriet, desto bedre er det. Det er også oppgitt en annen ampere-verdi på batteriene og det er mAh, milliamperetimer. Dette sier ikke noe om effekten, men er verdien for kapasitet på batteriet. Desto høyere mAh verdien er, desto høyere kapasitet har det, og det går lenger tid mellom hver gang det må lades. Normale verdier for 18650 batterier er mellom 2000 mAh og 3500 mAh. 18650, 21700 osv. sier noe om den fysiske størrelsen på batteriet. Et 18650 batteri har en diameter på 18 mm og en lengde på 65 mm og et 21700 batteri har en diameter på 21 mm og en lengde på 70 mm.

Moden

De fleste vape moder er nå elektronisk styrt, noe som innebærer bedre kontroll over dampen i tillegg til det aller viktigste, sikkerheten. Sikkerhet er viktig når det kommer til forskjellige produkter som bruker batterier, enten det er en drill, en pc eller en e-sigarett. Elektroniske Moder inneholder automatiske funksjoner som hele tiden overvåker temperaturer, ledeevne, fukt osv. Om det oppstår avvik så kuttes forbindelsen til batteriene og den skrur seg av. De fleste mod'ene i våre avanserte e-sigaretter har display og jo mer avansert den er, jo større er gjerne displayet. Her har du oversikt over ohmen i coilen, batterispenningen, effekten, antall drag osv. De har også i mange tilfeller avanserte menysystemer som lar deg finjustere selv de minste detaljene. Det er som regel 2-3 knapper som styrer alt dette. Det høres kanskje avansert ut, men utviklingen har kommet langt og det hele er enkelt å forholde seg til.

Lading

Mange avanserte vapes bruker som nevnt løse 18650 eller 21700 batterier, men det er like utbredt med innebygde batterier. Uansett hvilken type batteri den har så kan den lades med en USB ledninger når de sitter i mod'en. Fordelen med løse batterier er at du kan ta de ut og lade de i en batterilader som har støtte for den respektive størrelsen på batteriet. Dette lar deg ha med ekstra batteri og bytte dem ut om du går tom for strøm. Batterisikkerhet er viktig, aldri la batteriene ligge løst uten beskyttelse.

Tanken

Tanker på DL vaper er som regel store! Årsaken er at disse enhetene bruker raskt og mye e-juice. De har også muligheter for å justere hvor mye luft som kommer inn i tanken og det avgjør hvor mye motstand du får i hvert trekk.

E-Juice

E-sigaretter som skal produsere store mengder damp bruker e-juice som inneholder mye av basevæsken VG (vegetabilsk glyserin). Årsaken til det er at det er VG’en i væsken som produserer mest damp. VG er tyktflytende og coilene i tankene har store åpninger inn til bomull slik at tykkere væske skal klare å mette bomullen raskt.

Hele vårt utvalg av vaper kan du se her

Om du har spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi i Friske Drag er stolte av kundeservicen vår og ingen spørsmål er for små eller for store.