E-sigarett

Stort utvalg av e-sigaretter og vape i Norsk nettbutikk. Enkle startsett, avanserte startsett, pod's og engang vape. Vi sender pakker alle hverdager og har gratis frakt på ordrer over 899,-.

E-sigaretter / Vape på nett i Norsk nettbutikk

Her hos oss i Friske Drag finner du et stort utvalg av elektroniske sigaretter og alt du trenger enten du tester e-sigaretter for første gang eller er en mer erfaren damper. Elektroniske sigaretter har mange forskjellige navn som vape, el-sigarett, e-sigarett og e-cig. I vårt sortiment finner du elektroniske sigaretter i alle former, farger og varianter. Med ett av Norges største utvalg av e-sigaretter er vi sikre på at du finner dampen som passer deg best.

Hva er e-sigaretter?

E-sigaretter er en revolusjonerende teknologi som har beriket mulighetene for å finne alternativer til tobakk og sigaretter. Fremfor å brenne tobakk fordampes en væske i en e-sigarett, enten med eller uten nikotin. Du unngår dermed å inhalere alle de farlige kjemikaliene og røyken fra forbrenningen i en normal sigarett. En ny studie fra Public Health England har konkludert med at e-sigaretter er opptil 95 % mindre skadelig enn tradisjonelle sigaretter. I motsetning til vanlige sigaretter som brenner og avgir røyk bruker e-sigaretter en oppvarmet e-væske som blir til damp som deretter inhaleres. Det finnes mange forskjellige typer e-sigaretter med ulike funksjoner, størrelser og priser. De kan ha forskjellige smaker, noe som gjør dem til et mer tilpasset som et alternativ for røykere. E-sigaretter er et utmerket alternativ for de som ønsker å slutte å røyke. Om du velger å bruke e-sigaretter med nikotin (selges ikke i Norge) for røykeslutt så kan du gradvis redusere innholdet av nikotin for å gjøre en slutt på avhengigheten. Det er også et bredt utvalg av smaker å velge mellom, noe som gjør det mulig å finne en e-sigarett som passer ens personlige preferanser, enten du er nybegynner eller en erfaren vaper.

Ulike typer e-sigaretter

Pod Startsett tilbyr en komfortabel og enkel introduksjon til vapingens verden for både nybegynnere og erfarne brukere. Med sitt kompakte design og brukervennlige funksjoner har de blitt et populært valg for de som leter etter en god men likevel veldig brukervennlig dampopplevelse. De er vanligvis plug-and-play-enheter, noe som betyr at de er enkle å bruke rett ut av esken uten kompliserte innstillinger eller justeringer. De er som regel mindre og lettere en normale e-sigaretter.

Engangs e-sigaretter, også kalt engangsvape, er en type elektronisk sigarett som er designet for å brukes en gang og deretter kastes. Den inneholder vanligvis et batteri, en ferdigfylt tank og en e-væske med smak i en liten enhet. Fordelene med engangsvape er fremfor alt dens enkelhet og brukervennlighet. De aktiveres automatisk når du tar et drag, slik at du slipper å holde inne en knapp. En trenger ikke å bekymre seg for å fylle på e-juice eller lade batteriet, alt er gjort klart for deg. De er også kompakte og enkle å ta med seg rundt, noe som gjør dem ideelle når du er på farten.

Det finnes også mer avanserte e-sigarettmodeller med ulike funksjoner og innstillinger, som bla. justerbar effekt, temperaturkontroll og mulighet til å bytte ut coiler og tank. Disse modellene gir mer kontroll over vape-opplevelse og kan tilpasses individuelle preferanser.

Enkle E-sigaretter (MTL) eller Avanserte E-sigaretter (DL)?

MTL og DL står for Mouth-to-Lung (munn til lungedrag) og Direct Lung (direkte lungedrag) og er to forskjellige inhalasjonsmetoder som tilbyr ulike opplevelser ved damping. Valget mellom MTL og DL avhenger av personlige preferanser og behov. Hvis du er ny til vaping og ser etter en lignende opplevelse som å røyke tradisjonelle sigaretter kan en MTL-vape være best egnet. Har du erfaring med vaping og ønsker en e-sigarett som skal produsere store mengder damp og mye smak, så er en DL-vape et godt alternativ. Det er viktig å merke seg at både MTL- og DL-enheter kan være kompatible med forskjellige typer e-juice, men DL har som regel et større repertoar av muligheter. Den beste måten å finne ut hvilken type enhet som passer dine personlige behov er å prøve forskjellige alternativer og se hvilken du foretrekker.

MTL e-sigaretter

Den er designet for å etterligne draget du får i en tradisjonell sigarett. En trekker dampen inn i munnen og deretter videre til lungene. Dette skjer gjennom en mindre luftstrøm og som gir noe mer motstand i trekket. Ser du etter et enkelt, men likevel effektivt alternativ til sigaretter og tobakk så er dette et meget godt valg.

DL e-sigaretter

Disse er designet for å produsere store mengder damp og her trekkes dampen direkte ned i lungene i ett drag. De har en mer åpen og justerbar luftstrøm med mindre motstand, noe som gir mulighet for dypere inhalasjoner. DL-enheter brukes vanligvis med lavere nikotinstyrker for de som bruker det og gir en mer intens smaksopplevelse.

E-sigarettens ulike deler og funksjoner

Batteri:

Batteriet er hjertet i en e-sigarett og gir strøm til enheten. Det er vanligvis et oppladbart litium-ion-batteri som kan være innebygd eller eller løst, slik at du kan ta det ut. Kapasiteten til batteriet varierer avhengig av modell og må lades regelmessig. Batteriene kan som regel alltid lades med en USB-ledning enten de er integrerte eller løse i vapen.

Vape Mod:

En Vape Mod er en elektronisk enhet som vanligvis består av et batteri, et kretskort (brikke), ofte en skjerm og en kontakt for å feste en tank inneholdende e-juice. Dette er enheten som styrer alt og den delen av e-sigaretten du holder i. I de fleste tilfeller er det også en skjerm som viser alle innstillinger, en aktiveringsknapp og mindre knapper for å utføre justeringer.

Coil:

Coilen er varmeelementet i tanken med e-juice og er den delen som blir varm slik at væsken fordampes. Den består av en stålkonstruksjon med en varmetråd innvendig som er omsluttet av bomull. Bomullen absorberer e-juicen gjennom små åpninger i metallet som omslutter den og væsken i bomullen varmes opp av en varmetråd i midten som går rundt lufthullet.

Tank:

Tanken på e-sigaretten er beholderen som fylles med e-juicen som skal vapes. Den er vanligvis gjennomsiktig eller har vinduer slik at en kan se nivået av e-væske. Noen tanker har justerbare luftinntak som gjør at en kan bestemme hvor mye luft og motstand det blir når man tar et drag.

Munnstykke:

Munnstykket som også gjerne kalles en drip-tip er delen som holdes til leppene. Den er vanligvis laget av plast eller metall og kan byttes ut til forskjellige størrelser og former ut fra det en ønsker. På MTL e-sigaretter er dette gjerne forholdsvis tynt med en liten luftåpning, mens på DL har det en stor åpning som muliggjør stor gjennomtrekk av luft ved hvert drag.

Pod:

Pod er en utskiftbar e-juicebeholder / tank med munnstykke og coil i ett. De kommer hovedsakelig i to forskjellige varianter, ferdigfylte med e-juice eller tomme. Forskjellige e-sigaretter bruker forskjellige pods, slik at det er viktig å kjøpe den riktige varianten til din e-sigarett.

Produkter 1-48 av 82

Set Descending Direction
Page
per page

E-sigaretter i Norge

Hvordan fungerer en e-sigarett?

For å bruke en e-sigarett fyller du tanken med e-juice, trykker på knappen for å aktivere batteriet og inhalerer dampen gjennom munnstykket. Når knappen trykkes inn begynner coilen i tanken å varme opp og fordampe e-juicen og skaper damp som deretter inhaleres.

Hva er forskjellen mellom e-sigarett, damper, e-sigg og vape?

En vape er selve e-sigaretten som fordamper e-juicen ("vapor" på engelsk) slik at du kan inhalere den på samme måte som du inhalerer tobakksrøyk. Dette kalles vaping. Kjært barn har mange navn, men alle disse navnene er fortsatt ett og samme produkt. Vape juice er synonymt med e-juice.

Er e-sigaretter billigere enn sigaretter?

Ja, e-sigaretter er vanligvis billigere enn tradisjonelle sigaretter i det lange løp. Selv om startkostnaden for en e-sigarett kan være høyere enn å kjøpe en pakke sigaretter er prisen for å bruke e-sigaretter over tid mye lavere. E-sigaretten i seg selv har lang levetid og du bare fyller den med e-juice underveis. En flaske med 50 ml e-juice er drøy, men det varierer ut ifra hvilken type e-sigarett du bruker og DL e-sigaretter bruker mer e-juice enn MTL’er.

Hvilken e-sigg bør jeg velge?

Når du skal velge en e-sigg er det viktig å tenke på dine behov og ønsker. Det finnes mange forskjellige typer e-sigaretter på markedet, så det kan være utfordrende å vite hvilken man skal velge. Her er noen tips som kan hjelpe deg på vei.

Batterilevetid

Hvis du planlegger å den mye er det greit å ha en med et større batteri. De fleste e-sigaretter kan gjerne brukes minimum en dag før de må lades, men det varierer igjen med mengden damp. DL bruker mer strøm enn MTL-varianter.

Pods eller standard tanker

E-sigaretter er tilgjengelige med pods som er ferdig fylte med e-juice, tomme pods og tomme tanker. Det absolutt enkleste å forholde seg til er enkle engangs e-sigaretter med ferdigfylte tanker og ferdig ladede batterier. Mer økonomiske valg er e-sigaretter som du fyller med væske selv.

Med eller uten nikotin

Ingen e-juicer som selges i Norge inneholder nikotin, men du kan tilsette dette i ønsket styrke om det er ønskelig. Mange klarer seg fint med e-sigaretter uten nikotin, da vanen gjerne ligger i bevegelsene og det faktum at du inhalerer noe og puster ut røyk / damp. Hvis du derimot ønsker væske med nikotin og er en storrøyker kan det hende du trenger en høyere nikotinstyrke, mens en som røyker mindre ikke har det samme behovet.

Pris

Prisen på e-sigaretter varierer mye, så det er viktig å finne en e-sigarett som passer ditt budsjett.

Design

E-sigaretter kommer i en rekke forskjellige farger og design og valgmulighetene er nesten uendelige. Finn noe du liker, verre er det ikke.

Kjøpe vape i Norge og hos Friske Drag

Vi hos Friske Drag er stolte av å kunne tilby våre kunder et alternativ til tobakk og sigaretter som mange har god hjelp av i kampen mot tobakksavhengighet. Det kan ikke markedsføres i Norge som et røykesluttprodukt, men det er ikke til å stikke under en stol at mange har hatt god hjelp av e-sigaretter. Vi blir stadig kontaktet av kunder som er fornøyde med å ha kuttet ut røyken ved hjelp av våre e-sigaretter. Med vårt brede utvalg av e-sigaretter, e-juice og tilbehør kan en alltid finne noe som passer til det en er ute etter. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet med garanti og vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdatert på den siste forskningen, retningslinjene og nyheter for å sikre at kundene våre får en trygg og tilfredsstillende opplevelse av oss.

Om du lurer på noe så må du ikke nøle med å ta kontakt, vi er her for å hjelpe deg!