Norse E-juice

Vape e-juicen fra Norse E-Liquid er en av Norges mest populære, og det er ikke uten grunn at den er på så mange e-sigaretter. Den er utviklet i Norge og har hentet inspirasjon fra Norsk natur.

Kjøp Norse Ejuice Vape

Smakene og utviklingen

Norse Premium E-Liquid har hatt en unik og spennende reise siden den først begynte å bli utviklet i 2019. Norske ildsjeler savnet e-juicer med smaker som var utviklet for skandinaviske dampere, så vel som å dele dette internasjonalt. Smaker og preferanser, både det når det kommer til mat og vape, varierer rundt i verden og det er ikke uten grunn at store selskap som bla. Heinz reiser rundt for å utvikle og tilpasse produktene sine i forhold til hvor i verden de skal selges.

E-juicene har navn inspirert fra ting som er velkjente for oss nordmenn og det som gjør landet unikt og til en turistattraksjon for andre. Lange fjorder, høye og dramatiske fjell og tette skoger er mye av det Norge er kjent for, foruten antakelsene om at det går isbjørn i gatene her oppe i det kalde nord. Kanskje den neste serien med smaker vil hete ”Polar Bear”?

Kvalitet

Ved utviklingen av smakene har Norse laget kombinasjoner og rene smaker som er velkjente for oss nordboere. E-juicene har blitt produsert under ISO-sertifiserte forhold i lave kvantum og deretter blitt grundig testet, både kvaliteten og smakene. Smakspanelet har bestått av Norse selv i tillegg til en mengde esigarett brukere som har god erfaring med forskjellige smaker. Noe har falt i smak og annet har ikke slått an og det har vært en lang prosess for å skape de optimale smakene.

Passer til alle vapere

I tillegg til den omfattende utviklingen av smaker så har de også prioritert å utvikle e-juice som kan brukes i alle e-sigaretter, enten det er snakk om enkle e-sigaretter for normale munn-til-lungedrag og mer avanserte e-sigaretter for direkte lungedrag. Med andre ord, noe for alle.

Norse har vokst seg til å bli en av Norges mest solgte ejuicer og det er ikke uten grunn, det omfattende utvalget og de velkjente smakene har bred appell og alle som damper ønsker selvfølgelig å ha noe de virkelig liker på tanken.

Velkommen til vårt komplette utvalg av e-juice fra Norse Premium E-Liquid.

Produkter 1-48 av 54

Set Descending Direction
Page
per page