Shortfill, e-juice uten nikotin

Utforsk et av Norges bredeste utvalg av shortfill e-juice, vi har alle smaker og flaskestørrelser du måtte ønske. Fra forfriskende mentol til klassisk tobakk og søtt godteri – vi har det du leter etter! Velg mellom praktiske 50 ml flasker eller større 100 ml flasker for å sikre at du aldri går tom for din favoritt e-juice.

Hva er en shortfill e-juice?

Shortfills (Shake og vape) er typen e-juice uten nikotin, hvor du må tilsette selv etterpå og riste flasken. Dess nikotinfrie base gir deg som bruker e-sigaretter frihet til å velge din egen nikotinstyrke eller dampe som den er, nikotinfri.

Hva er Shake n Vape e-juice?

Shake n vape e-juice, også kjent som shake og vape, er et annet navn for shortfill e-juice. Navnet "shake n vape" kommer fra det faktum at brukeren bare rister shortfill-flasken for å blande ingrediensene og så er den klar til bruk.

Hvordan blande en Shortfill e-juice?

Å blande en shortfill er enkelt og tar bare noen få minutter. Det er en enkel prosess som gir brukerne muligheten til å tilpasse sin vape i henhold til sine egne preferanser og erfaringer. Evnen til å blande din egen e-juice og justere nikotinstyrken etter behov har gjort shortfills til et populært valg blant både erfarne dampere og nybegynnere. Gi deg selv friheten til å utforske en ny verden av smaker og skape din egen unike dampe-opplevelse med shortfills og shake n vape e-juice.

  • Først velger du din favoritt shortfill-flaske og åpner den.
  • Deretter tilsetter du nikotinbase i flasken ved hjelp av en separat nichot. (Mengden nikotin du tilsetter avhenger av din personlige smak og ønsket nikotinstyrke.)
  • Etter å ha tilsatt nikotinbasen, sett lokket tilbake på flasken og rist godt for å blande alle ingrediensene.

Voilà! Nå er din selvblandet shortfill klar til å nytes.

Ulike volumer av shortfills

Når det gjelder shortfills, er det et bredt spekter av volumer å velge mellom. De vanligste er 60 ml og 120 ml flasker, men det finnes også andre alternativer på markedet.

60ml shortfills

60ml inneholder vanligvis 50 ml e-juice, slik at de resterende 10 ml er tomme for å fylles med nic shots eller basevæske. Det er et populært volum for de som vil prøve forskjellige smaker og eksperimentere med forskjellige nikotinstyrker. En 50 ml shortfill gir deg muligheten til å prøve flere smaker uten å måtte investere i en større flaske. Noe som er bra hvis du liker å variere mellom smaker og liker å ha flere hjemme å velge mellom.

  • Tilpassbar: En 60 ml shortfill gir brukeren muligheten til å justere nikotinstyrken til deres preferanser ved å velge passende nic shots. Dette lar brukeren nyte sin e-sigarett med eller uten nikotin.
  • Kostnadseffektivitet: En shortfill på 60 ml kan være et mer økonomisk valg sammenlignet med å kjøpe ferdigblandet e-juice i mindre flasker. Ved å blande e-juicen selv kan brukeren spare penger på lang sikt.
  • Bredt utvalg av smaker: 60 ml shortfills tilbyr et bredt utvalg av smaker og varianter å velge mellom. Brukere kan eksperimentere med forskjellige smakskombinasjoner og lage sin egen favorittblanding.

120ml shortfills

En 120 ml shortfill e-juiceflaske er en større størrelse som gir enda mer fleksibilitet og plass til å blande e-juice. Denne typen shortfill inneholder 100 ml e-juice og la 20 ml stå tom for nicshots eller basevæske.

  • E-juicen varer lenger: En større flaskestørrelse gir brukeren mer e-juice som varer lenger. Dette kan være gunstig for de som bruker e-sigaretten jevnlig og ikke ønsker å kjøpe e-juice så ofte. De som har funnet en favorittsmak kan nyte av det over lengre tid før det er på tide å kjøpe mer.
  • Økt tilpassbarhet: Med mer plass i flasken kan brukere eksperimentere enda mer med nikotinstyrke og andre basevæsker. Dette lar dem lage sine egne unike e-juiceblandinger med presisjon.

Uavhengig av volumet du velger, er shortfill e-juice en utmerket alternativ for de som ønsker tilpasning og variasjon i sin dampe-opplevelse. Det gir brukerne friheten til å blande sine egne e-juicer og nyte en skreddersydd og personlig smaksopplevelse

Hva er forskjellen mellom Shortfill og longfill e-væske?

Hvordan er de forskjellige? Hovedforskjellen mellom en shortfill og en longfill er hvor mye smak de inneholder i flasken og hva du trenger å legge til dem for å gjøre dem til et komplett produkt:

En 60 ml shortfill flaske inneholder 50 ml e-juice.

En 60 ml longfill flaske inneholder 20 ml e-juice.

Hadebra for nå,

hilsen oss på Friskedrag

Produkter 1-48 av 492

Set Descending Direction
Page
per page