IVG

Kjøp ejuice / dampvæske fra IVG hos Friske Drag. IVG er en av de største produsentene og det er ikke uten grunn, stort utvalg av unike smaker gjør at de virkelig skiller seg ut i et marked med stor konkurranse. E-Juicen fra IVG er en sikker vinner om du ønsker damp som virkelig smaker. 

Kjøp IVG Ejuice

IVG, eller "I Vape Great" ble grunnlagt med en visjon om å levere førsteklasses e-juice som tilfredsstiller e-sigarett brukere på en uforglemmelig måte. Deres reise begynte som et lidenskapsprosjekt for vapingentusiaster som ønsket å skape e-juicer som skiller seg ut i kvalitet og smak. Siden den spede begynnelsen har de utviklet seg til en global leder innen e-juiceindustrien.

Vape juicene til IVG

IVGs engasjement for kvalitet og smak er tydelig i hver dråpe IVG e-juice. De bruker kun de fineste ingrediensene og de mest avanserte produksjonsmetodene for å sikre at produktene deres møter de høyeste standardene. Deres sortiment inkluderer et bredt utvalg av spennende smaker som passer til alle preferanser, enten man foretrekker fruktige smaker, dessertvarianter eller forfriskende mentoler. Uansett hva man velger, kan man være sikker på at IVG e-juice gir en dampopplevelse uten sidestykke.

Utvalget av smaker

IVG forstår at mangfold er viktig, og derfor har de utviklet en imponerende portefølje av e-juicer som passer for alle. Deres utvalg inkluderer standard e-juice og shortfill-flasker som gir friheten til å tilpasse nikotinstyrken for de som ønsker det. Det siste tilskuddet til utvalget er engangsvaper / engangs e-sigaretter. Uavhengig av preferanser og e-sigaretten man bruker, har IVG e-juice noe for alle dampere.

Verdier

IVG tror på å sette kvalitet og smak først. IVG e-juice er resultatet av grundig testing og innovasjon og de jobber alltid for å levere produkter som gir glede og tilfredshet til kundene. Deres forpliktelse til ansvarlig produktutvikling inkluderer å overholde strenge bransjestandarder og forskrifter. De er stolte av sitt engasjement for kvalitetssikring og sikkerhet.

IVG e-juice er mer enn bare en merkevare; det er en lidenskap for å levere de beste dampopplevelsene til vaper-samfunnet. De ønsker å takke kundene for å være en del av deres reise og de ser frem til å dele deilige smaker med alle. Målet deres er enkelt - å inspirere alle til å "Vape Great!"

Takk for at dere har valgt IVG e-juice. IVG er her for å forvandle dampopplevelsene til noe eksepsjonelt.

E-sigaretter er et tobakksfritt alternativer til sigaretter og tobakk.

Du kan besøke IVG sine sider her

43 Produkter

Set Descending Direction
per page