Riot Squad

Kjøp e juice fra Riot Squad hos Friske Drag i dag. Riot er britisk og har spesialisert seg på eksplosive vape smaker som virkelig skiller seg fra mengden av produsenter. De tilbyr også 2-packer til hyggelige priser.

Riot Squad E-juice

Riot Squad ble grunnlagt med et enkelt mål: A konvertere 10 000 røykere til vapere. Vi nådde raskt målet vårt da vi vokste til et prisvinnende, seriøst merke som fikk gjenklang hos folk i alle lag da vi stod opp mot de store tobakkselskapene. Teamet vårt visste om den enorme sosiale innvirkningen et vaping bramd kunne ha. Når vi lanserte våre første ejuicer så vi dette skje.

Riot Squad hjalp utallige mennesker med å på kravene mot tobakk og sigaretter. Vi har forent opprørere over hele verden i å slutte å røyke og å spre positivitet i hverdagen.

Slutte å røyke

Lenge har NHS’s (det britiske Helsedirektoratet) svertekampanjer og utdatert forskning fortalt oss at røykeslutt må være en isolert og fortvilelsesdrevet opplevelse, som bare kan oppnås ved å unngå livets gleder! Å slutte å røyke er vanskelig og å gjøre det alene er nesten umulig. Hos Riot Squad gjorde vi det mens vi møtte våre motstandere frontalt. Hvis du kan se triggerne dine i øynene på dag 1 og si «gjør det», er resten av reisen enkel. Men vi vil ikke bare at du skal ha den nikotinfrie hverdagen og at du fortsatt skal trives med den.

Fremtiden

I 2022 vil du se en fullstendig fornyet visuell identitet for å matche vårt fornyede formål, men vi vil selvfølgelig aldri slutte å synge ”STÅ OPP, BLI HØRT & ALDRI SLÅTT TILBAKE” som brakte deg og oss begge til dette punktet. Faktisk, med store nye bærekraftige prosjekter på vei, ber vi deg om å stå på mer enn noen gang for å beskytte planeten vår.

Du kan besøke Riot Squad her.

20 Produkter

Set Descending Direction
per page