Juice N Power - Power Crystal Max 6000 Engangsvape (0mg)

Juice N Power
Fra 199,00 kr
I varebeholdningen
SKU
1000506

Antall trekk: Opp til 6000

Batteri: 1500mAh

Nikotininnhold: 0mg (Nikotinfri)

Volum på tanken: 14ml

 • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
 • Lave fraktkostnader
 • 14 dagers angrerett
 • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Juice N Power - Power Crystal Max 6000 Engangsvape

JNP Power Crystal Max 6000 er en helt ny engangsvape i Norge med 1500mAh batteri och tank på 14ml! Det er en imponerende enhet som kombinerer innovativ teknologi og et stort utvalg av smaker som kan levere opp till 6000 trekk!

Engangsvapen krever ingen lading eller etterfylling og har ingen knapper.

Smaksbeskrivelse

 • Mr Blue: Bærmix, blåbær, bringebær
 • Cherry Cranberry: Kirsebær og tranebær

Hvor lenge varer engangsvapen min?

Hvor lenge din engangs e-sigarett varer avhenger av hvor lange/korte trekk du tar og hvor ofte du bruker den. Du vil merke en stor forskjell på smaken når batteriet begynner å gå tomt eller når e-juicen begynner å bli tom. Når produktet har gått tom for strøm eller e-juice, så vil e-sigaretten være oppbrukt og kan kastes.

Se alle engangsvaper her | Alle vaper

Slik bruker du din engangsvape (MoDi)

Å bruke en engangsvape er relativt enkelt og ukomplisert:

 1. Ta ut din MoDi av innpakningen: Ta bort den beskyttende plastfolien eller lokket.
 2. Hold engangsvapen mot munnen og trekk inn (engangsvapen aktiveres automatisk, fordamper e-væsken og produserer damp som du innhalerer)
 3. Kast: Når enheten er tom for e-væske eller batteriet er oppbrukt bør du kaste den på korrekt måte.
friskedrag-disposable-vape-modi-bruk

MERK! Det er viktig å følge produsentens instruksjoner og alle relevante lokale forskrifter når du bruker en engangsvape.

JNP Power Crystal Max 6000 Engangs vape

 • Antall trekk: opp till 6000
 • Batteri: 1500mAh batteri
 • E-væske: 15ml
 • Tilpasset for: MTL
 • Nikotinstyrke: 0mg
 • Nybegynnervennlig: Ja

Ferdigfylt e-juice kapasitet: Med en kapasitet på 14ml ferdigfylt e-juice trenger du ikke å bekymre deg for etterfylling eller risikere lekkasje.

Innebygd 1500mAh batteri: Power Crystal max er utstyrt med et kraftig innebygd batteri på 1500mAh, noe som gir deg nok strøm til maksimal bruk.

Opp til 6000 drag: Hver Power Crystal Max gir deg omtrent 6000 trekk

Balansert VG/PG-forhold: Med en balansert 50VG/50PG-kombinasjon får du både rikelig damp og riktig smaksopplevelse i hvert drag.

Trekk aktivert: Ingen grunn til å fikle med knapper. Engangsdampen er trekningsaktivert, noe som betyr at du enkelt kan aktivere vapen ved å inhalere.

Hva betyr MoDi?

Har du hørt om MoDi vape? Det er det siste innen vaping-verdenen, og det er helt fantastisk! MoDi står for Modern Disposable, som betyr at de er engangsvaper akkurat som de du er vant til, men med et nytt, friskt navn.

MoDi (Modern Disposable) er et relativt nytt konsept i verden av e-sigaretter. Det refererer til en type engangsvape designet for å gi brukerne en komfortabel, letthåndterlig og brukervennlig damp-opplevelse. Til tross for at MoDi engangsartikler er et engangsprodukt, er de vanligvis laget av høykvalitetsmateriale og med nøye design. De er ofte laget av rustfritt stål eller høykvalitets plast og har et kvalitetsbatteri som gir et sterkt og jevnt trekk. Disse funksjonene gir brukerne en høykvalitets damp-opplevelse, selv om produktet kun er beregnet for engangsbruk.

Hvorfor bør jeg velge MoDi?

 • Enkelhet: MoDi vape er veldig enkle å bruke og trenger bare å tegnes for å aktiveres, noe som gjør dem til et ideelt valg for nybegynnere eller for folk som ønsker en enkel vapeopplevelse.
 • Praktisk: Fordi MoDi-vapes er små og lette, kan de enkelt oppbevares i en lomme eller veske, noe som gjør dem til en ideell følgesvenn for folk på farten som trenger en rask og praktisk vape-opplevelse.
 • Verdi for pengene: MoDi vape er svært rimelige da de er engangsprodukter. Brukere trenger ikke å bekymre seg for å investere i dyre e-sigaretter eller tilbehør. I stedet kan de kjøpe en MoDi vape for en brøkdel av prisen og deretter enkelt kaste den når den går tom.
 • Kvalitet: Selv om MoDi vape er engangsprodukter, er de vanligvis laget av materialer av høy kvalitet og med forsiktig design. De har vanligvis et kvalitetsbatteri som gir et sterkt og konsistent trekk, og gir brukerne en vape-opplevelse av høy kvalitet.
 • Smaksalternativer: MoDi vape tilbyr et bredt utvalg av smaker, alt fra tradisjonelle tobakks- og mentolsmaker til mer eksotiske smaker som jordbær og blåbær. Dette lar brukere finne en smak som passer deres personlige preferanser og gir dem en mer tilfredsstillende vape-opplevelse. Det er en smak for alle!

Til slutt er det viktig å påpeke at MoDi disposable, i likhet med andre e-sigaretter, er et produkt for personer over 18 år.

Mer informasjon
Merker Juice N Power
Write Your Own Review
Du anmelder:Juice N Power - Power Crystal Max 6000 Engangsvape (0mg)