Mystic Juice - Fruity Forest 50 ml E-Juice

Mystic Juice
189,00 kr
18 produkt/er på lager
SKU
301031
  • Lagervare - Forventet levering 1-3 virkedager.
  • Lave fraktkostnader
  • 14 dagers angrerett
  • Flere sikre betalingsalternativer
Legg til ønskeliste

Mystic Juice Fruity Forest 50 ml E-Juice er en real fruktmiks bestående av kirsebær, blåbær, jordbær og bjørnebær. En kompleks smak er både er sur og søt.

Om Mystic:

Mystic Juice er en av de mest anerkjente produsentene av e-juice til e-sigaretter og har vært en favoritt blant mange dampere gjennom årene. Alle deres væsker er produsert i Storbritannia med høykvalitets råvarer.

Mystic Juice Logo

Shortfill fra Mystic Juice

Shortfill er en type ejuice / vape som er klar til bruk rett fra flasken og et godt alternativ for deg som ønsker å kjøpe en stor flaske e-juice. En shortfill inneholder ikke nikotin, men du har muligheten til tilsette det om ønskelig (selges ikke i Norge). Flasken har 10-20 ml ekstra plass slik at dette enkelt kan tilsettes uten å måtte bytte til en større flaske.

Ved tilsetting av nikotin så må flasken ristes godt før bruk. Vent 5 minutter før bruk og med fordel opp til 24 timer for best smak.


Bruk kun som anvist nedenfor

friskedrag-shortfill-nicshot-mix-product

Nikotin må ikke komme i kontakt med øynene eller hud. Dersom dette skjer og det oppstår hudirritasjon eller lignende, er det viktig å kontakte lege. Når e-væsken er brukt opp og du ønsker å kvitte deg med flasken er det viktig at du kildesorterer den i henhold til regelverket som gjelder der du bor. Kan ikke selges til eller brukes av personer under 18 år.

Mer informasjon
Merker Mystic Juice
Størrelse 50ml
Write Your Own Review
Du anmelder:Mystic Juice - Fruity Forest 50 ml E-Juice